Legújabb fénykép:
DJ vagy zenész/zenészek? Sokszor felmerül ez a kérdés. Mindenkinek más és más a véleménye, miért az egyik és miért a másik.

Vannak, akik azért preferálják a DJ-t mert eredeti hanganyaggal dolgozik.

Zenész/zenészek átdolgozzák a saját ízlésüknek megfelelően. A jó zenész/zenészek felépítik az est hangulatát.

De ma már esküvőkön, egyéb rendezvényeken is egyre többször kérnek fel DJ-t. Itt álljunk meg egy pillanatra: kezdő vagy gyakorlott DJ/lemezlovast keressünk?

Mikor már tele a fejed a sok baráti, családi infótól, mire figyelj oda, hogy jó legyen a választásod.

Kezdő DJ általában másokat szeretne utánozni, mert még nem találta meg Önmagát. Nincs saját összefogott zenei ajánlata még, lehet árban jobb, de ki tud tölteni akár 10 órát zenével? A gyakorlott DJ-nek van már saját önálló programja, minden zenei stílusból felkészült. Szereti és élvezi azt, amit csinál.

Tudja mely számokat szánja bemelegítésre, milyen zenéket mixel az este kitöltésre, melyek a giga slágerei, és melyek azok, amiket a levezető szakaszban ad le. Tisztában van azzal, hogy ?altató? zenéket legfeljebb a buli végére hagyja, mivel feladata a tömegek teljes extázisba hozása, a buli felpörgetése.

A jó DJ az esküvőkön a levezénylő személy munkáját segíti, ez oda-vissza is igaz.

Ha nincs ilyen személy, igyekszik a zenékkel megteremteni a hangulatot.

Volt szerencsém több DJ/lemezlovassal is dolgozni, a legnagobb meglepetés DJ Rajmund volt.

Hozzá állása, profizmusa, alázatos munkája, a zene szeretete a közönséggel való kommunikációja igazán példa értékű. Ami még nagyszerű benne, hogy nem akar Ő lenni az est fénypontja!

Ajánlani tudom minden Párnak, keressék Őt ár érték arányban dolgozik.

Honlap: www.bencsikrajmund.hu
E-mail: rajmundbencsik@gmail.com


Nőfély


© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.