Legújabb fénykép:
Esküvői ruhák:

https://hu.pinterest.com/klementnak/esk%C3%BCv%C5%91i-ruh%C3%A1k/

A világ legrosszabb esküvői
Az ember feleségül veszi a párnáját
kép
Egy dél-koreai férfi beleszeretett átölelhető párnájába, amelynek az oldalán nyomtatott kedvenc anime karakter, a Fate Testarossa volt. A pillanatot megszorítva a férfi hamarosan elhatározta, hogy feleségül veszi. Az eljárás még furcsabbá tétele érdekében a férfi úgy döntött, hogy illeszti a párnát egy esküvői ruhába, és végül hivatalossá tette azt, amikor az ünnepséget pap előtt rendezték.

Shrek

kép

A walesi pár, Tracey és Vivian Williams irigységgel zöldek voltak a vendégek számára, amikor Shrek-témájú esküvőn kapaszkodtak. Fej-lábujjakkal borítva, zöld festékkel, hamis ogre fülekkel, parókákkal és Fionára és Shrekre emlékeztető ruhákba öltözve, az ifjú házasok az ogre témát választották, mivel Shrek volt az, amit láttak az első találkozásukkor. Ugyanakkor más család és barátok is a film szereplőiként öltöztek be.

Amikor megláttam a telefonom kijelzőjén az ismeretlen számot, egy pillanatra még a szívverésem is kihagyott" - emlékszik vissza a Nagy-Britanniában élő Alex Lanchester. A fiatal nő akkor már hetek óta lelkesen készült közeledő esküvőjére az amerikai Tucker Blandforddal: megvásárolta a ruháját, lefoglalta a helyszínt, sőt, még a pappal is sikerült időpontot egyeztetnie, így hát alig várta, hogy végre újra beszéljen választottjával.

Csakhogy aznap a vonal másik végén nem Tucker volt, aki néhány hétre hazautazott amerikai szüleihez, hanem a fiú édesapja, aki sírós hangon közölte Alexszel, hogy vőlegényét nem sokkal korábban elgázolta egy autó és meghalt. Azt is elmondta, Tucker hónapok óta panaszkodott neki lehangoltságra, és úgy véli, emiatt dobta el magától az életet.

A fiatal nő nem akart hinni a fülének. Sokkolta a hír. Végül úgy döntött, többet szeretne megtudni az eset körülményeiről, ezért felhívta a fiú édesanyját is. És ekkor jött a hidegzuhany... Az asszonynak ugyanis fogalma sem volt arról, miről beszél leendő menye, mint mondta, a fia él és virul. Ezt követően kiderült: Alexet nem Tucker apja, hanem maga Tucker hívta, elváltoztatott hangon, és azért találta ki a mesét a saját haláláról, mert máshogy képtelen volt barátnőjének elmondani, már nem szereti őt.

Alex és Tucker azonnal szakítottak, és bár a fiatal nő mostanra kiheverte a csalódást, azt mondja, még sokáig képtelen lesz megbízni a férfiakban

© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.