Legújabb fénykép:

Anyakönyvvezető vagy szertartásvezető?


Az Anyakönyvvezető az a hivatalos személy, aki összeadja az Ifjú Párokat,  elengedhetetlen az esküvő megtartásához. Van egy kis hátránya, szoros időbeosztás, rövid ceremónia.

A Szertartásvezető nem hivatalos, mondhatjuk úgy egy kis színházi előadás. Meg van írva, Pár szabhatja meg annak mondandóját és menetét.

Aki a szertartásvezetést választja annak is az Anyakönyvvezető elé kell járulnia.

Hogyan lehet olcsóbbá tenni az esküvőt!

Asztali dekoráció csináld magad:
<Dekoráció

Pl: Dekoráció:

Ha papír van, minden van!
Nem nagyon tudunk olyan dekorációt mondani, ami színes papírból ne nézne ki jól. Jelen esetben az a javaslat, hogy az asztalokra papírterítőket tegyünk, jóval olcsóbbak, mintha selyemből szeretnénk az összes asztalt leburkolni. Mutatósnak is mutatósak, és még nem is kell aggódni miattuk, ha kedvenc nagybácsink esetleg kiborítja a vörösbort egy óvatlan pillanatban.Házassági névviselési forma..
Kormányablak, feladatkörök

10 tipp, hogy olcsóbbá tedd az esküvődet

Ültetőkártyát az asztalra

A kevesebb néha több elve alapján az ültetőkártyákat is sokkal személyesebbé és egyedibbé tehetjük, ha mi magunk készítjük. Kétségtelen, hogy ez is inkább a vintage beütésű esküvőkhöz illik, költséghatékonysága azonban vitathatatlan, főleg ha több száz főt hívtunk meg a nagy napra.

10 tipp, hogy olcsóbbá tedd az esküvődet

Papírvirágot az asztalra

Az asztali díszekre sem muszáj sok tízezrest elszórni, egy kis kézügyességgel papírból szépséges esküvői virágokat hajtogathatunk, amitől egyedivé és hangulatossá válik az ünnepi asztal.

10 tipp, hogy olcsóbbá tedd az esküvődet
15 tökéletes zsebes menyasszonyi ruha!


http://www.nlcafe.hu/oltozkodjunk/20150220/menyasszonyi-ruha-eskuvo/#sl

15 tökéletes zsebes menyasszonyi ruha

© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.