Legújabb fénykép:

Magamról

A lakodalmi forgatókönyv zökkenőmentes megvalósulásának fő rendezője és abszolút letéteményese vagyok, mint Nőfély. Felelős vagyok a minél vidámabb hangulatú lebonyolításnak, a kacagtatásnak, a mulattatásnak, a résztvevők jó közérzetének, biztosításának.

Miben vagyok más mint férfi Vőfélyeink? Nem beszélek rigmusokban, igaz ismerem a szokásokat, de nem minden esetben alkalmazom azokat. Mondandóimat mindig az adott pillanathoz igazítom, improvizáló készségemet használva.

Programom: vőlegény búcsúztatása, menyasszony kikérése egy kicsit másképpen, előző napon küldöttek megjelenése a lányos háznál, játékoknál igyekszem olyan programokkal meg tűzdelni az esküvő hangulatát, amiben jól érzik magukat a vendégek is. Leány búcsú extrém helyen.
Minden programot előzetesen egyeztetek az Ifjú Párral. Kérésüket észrevételüket mindig tiszteletben tartom.

Mindenben segítem az Ifjú Párt, hogy a nagy napon csak vidámak és boldogok legyenek. Az egész esküvő szervezésében részt veszek, ha kérik, hiszen már több mint 25 éve vagyok e szép hivatás küldöttje. Úgy az anyakönyvi hivatalban, mint a templomban irányítok, a vacsora helyszínén kontaktust tartok a felszolgálókkal, a fotóssal vagy a videóssal, nem elfeledve, hogy mindenkor ott legyek, ahol éppen szükség van rám.
Igyekszem mindenre odafigyelni, háttérben, de még is elől dolgozom.

2,5 évig Frigy, Házasulandók Magazinja című élő televíziós műsort szerkesztettem, vezettem, így betekintést nyerhettem az esküvők különleges világába, tájegységeinek szokásaiba itthon és külföldön egyaránt.

Sokan úgy gondolják, hogy ezt a szép hívatást bárki bármikor el tudja végezni. Akár barát vagy testvér, mondván olyan viccesek ők is tudnak lenni. Igaz, mindenkiben van szereplési vágy, de ez nem arról szól. Ismerni kell a helyi szokásokat, tudni kell azt alkalmazni, és ha kell, a megfelelő pillanatban improvizálni. Beszédje legyen egyszerű, érthetően tagolt.

Sajnos napjainkban már nagyon felhigult ez a szép hivatás. Sokan csak pénzkereseti lehetőségnek tekintik, tisztelet azoknak akik hivatással, alázattal végzik munkájukat.

Ha szeretnék, hogy esküvőjüket egy kicsit másképpen koordináljam, mint Vőfély társaim, forduljanak hozzám bizalommal.

Mottóm: Akár esküvő, akár bál "A" Nőfély mindig a helyzet magaslatán áll!© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.