Legújabb fénykép:

 Rendezvény, esküvő, parti szervezés

Sokan azt gondolják az esküvő - és rendezvényszervezés egy nagyon könnyű szakma, szinte mindenki képes lehetne rá, persze megfelelő elő képzéssel .
Önnek is ismerős az a tény, amikor a rendezvényelőtti órákban a szervező fejét fogva ide-oda rohangál, telefonál, az arcán bosszúság, mert valami nem úgy működik, ahogyan kellene, s mindjárt itt vannak a vendégek.…és jaj, még nincsen készen a dekoráció, ezért a terítés is csúszik, és hol vannak a virág csokrok, amiknek már régen itt kellene lenniük, nem jött még meg a cukrász... , hol késik az autó..ugye, mégsem olyan könnyű?

A rendezvényszervező, bármilyen rendezvény előtti szervezési időszakában olyan problémákra is gondol, amire lehet, hogy nem lesz szükség, a rendezvényen meg sem történnek, de figyelmes és felkészült.
A hangsúly a rendezvény céljának megértése után adott problémára a lehető legjobb, leghatékonyabb, legegyedibb megoldást nyújtani, és azt pontosan megszervezni, kivitelezni.

Ehhez profizmus és nyugalom szükséges.

“Az ötlet az utcán hever, csak észre kell venni” Ezt az ötletet próbáljuk meg csapatommal „felvenni”, megeleveníteni, A Házasulandókra vagy az Ön cégére, egyénére szabni, figyelembe véve a megvalósíthatósági szempontokat.

Vállaljuk - több mint 25 éves tapasztalattal a hátunk mögött - bármilyen rendezvény vagy esküvő teljes arculatának kialakítását,a logó tervezéstől a meghívó kivitelezésén át, a teljes előkészületet, majd levezénylését.

Tervezünk, építünk, bonyolítunk! Lehet az, esküvő, céges, party, családi, karácsonyi, farsangi, házassági évforfuló, egyedi vagy különleges esemény!

Nálunk nincs lehetetlen, extrém elképzeléseket is szívesen kivitelezünk, legyen az esküvő, családi esemény, születésnap, leány vagy legény búcsú!

Találjuk meg egymást, hogy közösen alkossunk, mi elvégezzük, amit Ön/Önök megálmodnak!

Olyan kiváló partnerekkel dolgozunk mint az Artbalance profi fotó stáb, a dekorációk doktora , az Amadeus hotel, Készítsd Magad virágkötő felkészítése, Iványi Béla vőfély, Rózsavölgyi Gyöngyi fotós, Filmesember, Meghívó ígények szerint külföldi modellekből ez ÚJ! és mondhatnám a legígényesebb, árban és színvonalban is, Új dekoráció mostantól, hogyan készülj az esküvődre - tanácsadás, profi megtervezés, hogy Te is meg tud szervezni könnyedén- és még sokan mások, válogathatnak Roland és a színház művészeiből.
Határon túl is sok esküvőt bonyolítottunk. Új tengeri hajón szertartartás!

Elérhetőség: +3630/9765284

© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.