Legújabb fénykép:
Esküvő a fák alatt.....
2014. július 27. vasárnap 08:45:31    |    Ennyien nézték: (1436)    |    Hozzászólás: (3)

Sok éve szervezem és bonyolítom az esküvőket/rendezvényeket, de a legutóbbi esküvő szervezőnek Dimitrijnek minden elismerésem. Határtalan fantáziával, tű pontossággal, sok odafigyeléssel és egy szenzációs helyen szervezte meg a Nagy Napot.
Köszönöm, hogy fel kért és részese lehettem egy ilyen szép szertartásnak, majd az utána következő partinak.

Határon túl volt az esküvő, Bodeni tótól nem messze, egy igazi festői és csodálatos környezetben.

Dimitrijjel és kedvesével,sokat beszélgettünk, a kinti szokásokról, a Párok igényeiről. Őket is érdekelte a mi hazai szokásaink, országunk. Eszmecserét folytattunk, hiszen köszönet az Ifjú Párnak érte, hogy csodálatos napokat tölthettem el. Hiszen már a Nagy Nap előtt is volt munkám.

Elmondta, hogy pár éve a laza esküvők jöttek divatba, mindenben ruhában, helyszínnel is. Előtérbe kerültek az igazi inkább parádés, de nagyon vidám, önfeledt esküvők.

Nekem is át kellett programoznom magam, de ebben nagy segítségemre volt, hiszen előzetes egyeztetésekkor mindenre kiterjedően fel hívta figyelmemet. , de a Pár igényét szem előtt tartva.
A szertartás a tó közelében volt meg tartva, majd egy közeli kis kültéri helyszínre érkezve, annak fákkal és csodás növényzettel körül vett része volt  kialakítva az esküvői partihoz.

Érdeklődtem, hogy egy ilyen csodás helyen anyagilag jobban jön ki a pár? Igen, sokkal kedvezőbbek a feltételek.

A helyszínre együtt a szertartásról kb 25 vendéggel érkeztünk, majd folyamatosan kapcsolódtak be és érkeztek a vendégek.

Nagy területen kellett dolgozni, de minden megoldható ha alkalmazkodni tudunk.

Reggel 6 órakor ment el az utolsó vendég, de aznap délután 16.00 órára vissza várták még azokat, akik maradtak és nem utaztak haza.
Ekkor a Pár sokat mesélt magukról, terveikről. Meg kezdődött egy igazi eszmecsere, Dimitrij meg lepetéssel is szolgált a Párnak, határtalan nevetés önfeledt boldogság zárta az Igazi Életútra lépésük első Napját.

Nagy igazság, hogy nem kell mindig erőnkön felül teljesíteni, vegyük lazára, a vidámság sokkal többet ér.






© 2014 Az oldal tulajdonosának hozzájárulása nélkül felhasználni anyagot a honlapról szigorúan tilos, ellenkező esetben a PTK idevonatkozó paragrafusai az iranyadóak.